Min første blog innlegg, hvem skulle tro.

Jeg må innrømme at jeg over en periode, ikke forsto de som blogget og formålene medbloggene. Hadde ikke folk lite tid som det var,om de ikke måtte følge med på andres liv også. Hvem ville følge en ung jente med hallo Kitty tøfler og Justin Beber plakat på rommet, om dagens moter,som ikke hadde kunnskap eller erfaring innen internasjonal moteverden eller følge en kar om trening som ikke var topp idrettsutøver eller var udannet innen riktig trening tekniker. Jeg håper at lesere som leser blogger fra u fagkyndige personer, vet at dette er slik disse menneskene gjør det og er ikke nødvendigvis svar på riktig eller galt. Men om bloggene er personlige biografier, kunnskapsberikende, endre mennesker i en positiv retning eller motiverende, har det da noe å si?? Nei egentlig ikke det blir som dzlevende bøkerdz.

Men om bloggene er personlige biografier, kunnskapsberikende, endre mennesker i en positiv retning eller motiverende, har det da noe å si?? Nei egentlig ikke det blir som dzlevende bøkerdz.

I min blog kommer jeg til å vise DzBehind the scenes footagedz på mitt personlige arbeid bak brandet DRM of Norway, det å være en TV personlighet, min lidenskap til mat, min fantastiske familie og hva som holder min energi og drivkraft vedlike.

Jeg skal ikke blogge om ting jeg ikke er faglig kyndig til, men gi et personlig innblikk i mitt liv og mine meninger.

Hvordan avsluttet du et blogg innlegg….over og ut….?

Leave a Comment

four × 5 =